FASHION STORES

Juvelér Langaard

langaard-ring
langaard-ringer

Hos Juvelér Langaard føler vi oss privilegerte som får lov til å hjelpe våre kunder med å uttrykke seg gjennom unike og individuelle smykker. Ved bruk av sjeldne smykkestener, edle metaller og dyp fagkunnskap, skaper vi tidløse smykker som symboliserer kjærlighet eller markerer en spesiell anledning.

langaard smykke gren

To generasjoner av Langaard-familien er forent i søken etter skjønnhet og perfeksjonisme.

Juvelér Langaard ønsker å hjelpe deg med å realisere dine drømmer om et smykke. Slik kan du ha glede av vakre diamanter, edelstener og/eller perler i et smykke vi har hjulpet deg å utvikle gjennom kreativ veiledning og tegninger. Våre mester-gullsmeder kombinerer det beste innen edelstener og perler for å lage helt unike smykker på forespørsel og etter ønsker fra våre kunder.
langaard diamant mansjettknapper
Våre smykker er enten designet og laget her på vårt verksted i Oslo, eller av våre nøye utvalgte samarbeidspartnere internasjonalt. Har du arvet smykker som du ønsker å bygge om til noe nytt, eller endre utseendet på, hjelper vi deg gjerne med dette. Vi benytter ikke gammelt gull, men utarbeider et nytt smykke for å sikre den beste kvaliteten. Gullet du tar med til oss, motregner vi i prisen på det nye smykket.


langaard logo
JUVELER LANGAARD

Åpningstider:
Man. ons. fre.: 9 - 17
Tirsdag: 9.30 - 17
Torsdag: 9 - 18
Lørdag: 10 - 15

Phone: +47

Web: langaard.no

ADDRESS: