FASHION STORES

Galleri Briskeby

galleri-briskeby-utstilling
Galleri Briskeby ble stiftet i oktober 2005. I 2010 flyttet galleriet litt nærmere slottsparken, til Skovveien 29, ved Riddervolds plass i Oslo. Galleri Briskeby er et lite galleri som er spesialisert på grafisk kunst.

galleri briskeby fasade

Vi har som målsetting å vise bredden innen norsk samtidsgrafikk; fra gamle håndverkstradisjoner til nye tendenser innen uttrykksformen. Bak hvert eneste grafiske blad – enten det er litografi, etsning, sliketrykk eller tresnitt - ligger det en møysommelig kunstnerisk prosess. Grafikk er kunsten for alle! Eksklusivt og tilgjengelig på samme tid.

Hos oss stilles det høye krav til kvalitet samtidig som dørterskelen er lav.

I våre gallerilokaler viser vi kontinuerlig separat – eller gruppeutstillinger med kunstnere som arbeider med grafikk. I underetasjen har vi en permanent småbildeutstilling av et utvalg kunstnere tilknyttet galleriet.

galleri briskeby utstilling yngve henriksen

Vi har skuffene fulle med grafikk som formidles på vegne av kunstnerne, og trykkene er til enhver tid tilgjengelig for salg.

Besøk vår nettbutikk for en bedre oversikt over hvilke bilder som finnes hos oss.

Vi anbefaler likevel de som har muligheten å komme innom galleriet for å se bildene. Gjengivelsen på skjermen blir aldri like bra som i virkeligheten, og vi har flere trykk i galleriet enn de som ligger ute på nettet.

Vi tilbyr også innramming


galleri briskeby

GALLERI BRISKEBY

Opening hours: 
Tuesday - Wednesday:
12 noon - 4 pm
Thursday: 12 noon - 6 pm
Friday: 12 noon - 5 pm
Saturday - Sunday:
12 noon - 3 pm

Phone: +47

Web: www.galleribriskeby.no

ADDRESS: