FASHION STORES

Vikaterrassen

vikaterrassen-fasade
vikaterrassen-fasade-kveld
vikaterrassen-bilde2
Etter lang tid med anleggsarbeider har Vikaterrassen blitt til en bilfri gågate og et flott byrom. Butikker og serveringssteder er nøye valgt ut for å gjøre området til et godt sted å være. Oslo er mettet av luksus-forretninger og handlesenter-konsepter. Urbane mennesker ønsker å handle og spise kvalitet, de vil ha god service og hjelp fra eksperter på sine felt.

Derfor er den nye gågaten fylt med konsepter som ikke finnes andre steder. Butikker med personlig ekspertise og service, som f.eks. Cavour som selger det ypperste innen italienske dresser og sko, løpesko-spesialisten Torshov Sport Løp og Bentestova som har solgt dameklær av ypperste klasse siden 1964.

vikaterrassen vogn

Restaurantene skal være steder med ujålete mat og rene, ærlige råvarer, som Genki, Ett Bord og Xich Lô Asian Bakery & Tapas. Det skal være en åpen og ikke-ekskluderende stemning i nye Vikaterrassen. De som kommer til hit ønsker seg kvalitet og de vil handle med lave skuldre – uansett om du skal klippe deg, kjøpe tøy eller spise lunsj.

vikaterrassen logo

VIKATERRASSEN

Åpningstider:
Mandag - fredag: 10 - 19
Lørdag: 10 - 18

Telefon: +47