culinarydelights heading

Serranos

serranos-fasade
16. juni 2009 åpnet vi vår bodega på Alna Senter, som ble en suksess fra første dag, siden dette senteret er frekventert av mange ”nye”  mennesker hele tiden. Her serverer vi både kalde og varme tapas. Det er også mulighet for å kjøpe løsvekt og ta med hjem.

serranos skinke

Dersom du ønsker å bestille catering kan du sende mail til serrano@skinke.no Vi lager gode buffetløsninger til store og små selskap, og det er mulig å få låne våre keramiske fat med hjem.

Historie
Juan Per Lund Serrano har siden 2004 innført spanske smaker til Norge.

Det hele startet som en hobby ut ifra Juans ønske om å bringe gode råvarer fra farens hjemland hjem til Norge. Med tiden har hobbyen utviklet seg til å bli et meget populært konsept for nordmenn som er glade i Middelhavsmaten.

Serrano´s Bodega ønsker å kunne tilby folk en liten matbit i en uformell atmosfære enten de er på farten eller vil ta med hjem til en lystig fest. Man kan kjøpe med seg de fleste av produktene/råvarene vi benytter i menyen vår.

I dag leverer vi spanske produkter til bedrifter og har et eget utsalgssted for privatkunder på Alna Senter.

Julen 2018 nærmer seg og her er noen av de utvalgte gaveløsningene vi får inn fra 15. november. Det er også mulighet for å utforme egne pakker.

serranos produkter


logo serranos

SERRANO´ S BODEGA

Åpningstider:
Mandag - fredag: 10 - 21
Lørdag: 9 - 18

Tel.: Web: skinke.no